Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Yıl Sonu Sergisi’nin açılışına katıldı. Açılışın ardından Başkan Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yıl Sonu Sergi Açılışına Katıldı

Kent merkezi ve kırsal ilçelerde sık sık esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların taleplerini ve önerilerini dinlemeye özen gösteren Başkan Büyükkılıç, bu ziyaretlerini Tomarza’da sürdürdü. Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ile birlikte Yıl Sonu Sergisi açılışına katılan Başkan Büyükkılıç, "2023-2024 Yıl Sonu Sergisi'nde öğrencilerimizin yetenek ve emekleriyle hazırladıkları birbirinden güzel eserleri görmekten mutluluk duyduk. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sergi açılışının ardından esnafı ziyaret eden ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi. Esnaf ve vatandaşlar da Başkan Büyükkılıç’a ilgisi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Osman Baytekin