Haziran ayının ortalarına doğru ilerlerken market alışverişi yapacak olan vatandaşlar bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan gıda market alışverişi çerçevesinde 720 TL Worldpuan sunulan fırsatın duyulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Vakıfbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu.

Vakıfbank Market Alışverişi Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre 1-30 Haziran tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav, şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 750 TL ve üzeri alışveriş 60 TL olmak üzere toplam 720 TL ver puan hediye edilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için alışverişlerin World POS’larından yapılması gerekirken, söz konusu fırsat müşteri bazlı olarak geçerli olacak. Fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin de kampanyaya katılmak için Vakıfbank’a kayıtlı cep telefon numarasından GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son altı hanesini 5724’e SMS göndermeleri veya Vakıfbank Mobil'de yer alan Cepte Kazan üzerinden katılım sağlamaları gerekiyor.

Hesap Makinesi 3

Vakıfbank Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

Vakıfbank’ın haziran ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği gıda marketi alışverişi kampanyası çerçevesinde 720 TL Worldpuan elde edilebilirken, Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek olan alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da Vakıfbank belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez