Mart ayında kamu bankalarının emekli promosyonlarını 12.000 TL seviyesine yükseltmesi ve kamu bankalarının ardından özel bankalarda da promosyonların artmasının ardından mayıs ayında da emekli promosyonları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Emekliler maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan alacaklarına dair taahhüt vermeleri durumunda 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilirken, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiriliyor. Ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, kurumlarda, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

24.350 TL Promosyon Ödemesi

Yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personellerin maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için belediye yönetimleriyle bankalar arasında geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da görüşmeler gerçekleştiriliyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, Elbistan Belediyesi’nde de promosyon ödemesi belli oldu. Elbistan Belediyesi’nin iştiraki olan şirketlerde çalışan personellerin mali refahını sağlamak için promosyon görüşmeleri sonuçlanırken, gerçekleşen anlaşma neticesinde 577 personel için üç yıllık dönem boyunca 24.350 TL'lik promosyon ödenmesine karar verildi.

Promosyon Anlaşmaları 2024 Mayıs

Elbistan Belediyesi’nin iştirakı olan şirketlerde çalışan personellerin maaş promosyonları için açıklama yapılırken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, kurumlarda, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ederken, mayıs ayının son günlerine kadar söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlanırsa kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.