Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda ikinci olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek başarısını ödüllendirdi. Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç'ı tebrik eden Vali Çelik, sporcuyla bir araya gelerek başarılarının devamını diledi.

Niğde Valisi Milli Boksör Emine Kılınç'ı Makamında Kabul Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Boks Niğde İl Temsilcisi Mustafa Kızıltan ve antrenör Abdurrahman Özben'in de katıldığı ziyarette Vali Çelik, Emine Kılınç'ı başarısından dolayı kutladı ve gelecek yarışmalarda da başarılarının sürmesini temenni etti.

Niğde'deki Ömer Halisdemir Üniversitesi HAYDOK Ekibi, Hayvan Dostları için Kulübeleri Boyadı Niğde'deki Ömer Halisdemir Üniversitesi HAYDOK Ekibi, Hayvan Dostları için Kulübeleri Boyadı

Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Vali Çelik'in Emine Kılınç'ı makamında ağırlayarak sporcuya desteklerini ilettiği ve milli gururumuz olan boksörün başarılarını memnuniyetle karşıladığı belirtildi. Ziyarette ayrıca, Emine Kılınç'ın emek ve azmiyle elde ettiği bu önemli derecenin Niğde'yi gururlandırdığı vurgulandı.