Sivas İl Milli Eğitim Müdürü, Başarılı BİLSEM Öğrencilerini Tebrik Etti Sivas İl Milli Eğitim Müdürü, Başarılı BİLSEM Öğrencilerini Tebrik Etti

Niğde, 8 farklı ülkeden 21 sanatçının orijinal yağlıboya ve akrilik eserlerinin yer aldığı 'Uluslararası Resim Sergisi'ne ev sahipliği yapacak. Niğde Belediyesi tarafından Niğde Uluslararası Sanatçılar Topluluğu ile iş birliğiyle düzenlenecek olan sergi, 20 Nisan Cumartesi günü saat 14.30'da Kale Mahallesi'ndeki Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde açılacak.

Niğde Uluslararası Resim Sergisi'ne Ev Sahipliği Yapıyor

ABD, Hindistan, İran, Suriye, Japonya, Gürcistan, Pakistan ve Mısır'dan gelen sanatçıların eserlerinin sergileneceği etkinlik, 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, dünyaca ünlü First Wish Art Gallery üyelerinin eserlerini Niğde'de görmek isteyenleri ücretsiz olarak sergiye davet etti. Özdemir, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan First Wish Art Gallery yöneticilerine ve küratörlüğü üstlenen ressam Sefa Büte'ye teşekkürlerini iletti. Niğde Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Özdemir, tüm sanatseverleri sergiye beklediklerini vurguladı.