Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi’nde hayırsever iş birliği ile inşa edilen Melikgazi Belediyesi Saniye-Şahin Yıldırım Anaokulu’nun 6 Haziran Perşembe günü açılacağını duyurdu.

Melikgazi Belediye Başkanı Saniye-Şahin Yıldırım Anaokulu Açılış Tarihini Duyurdu

Eğitime yönelik öncü yatırımlarıyla tanınan Başkan Palancıoğlu, Melikgazi'ye son beş yılda 21 okul kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. "Türkiye’de en çok okul yapan belediye olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. 5 yılda 21 okul kazandırdık ve yeni projelerle rekorumuzu tazeliyoruz. Dâhiler Koleji, Havacılık ve Uzay Bilimleri Lisesi, Bilgiyi Ticarileştirme ve 7/24 Kütüphane gibi yenilikçi projelerimizi de hayata geçireceğiz. Melikgazi Belediyesi olarak eğitim her zaman önceliğimiz oldu. Geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmanın önemini biliyoruz. Bu anlayışla bir projeyi daha tamamladık," dedi.

Başkan Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi’nde hizmet verecek olan anaokulunun açılışına tüm vatandaşları davet ederek şunları ekledi: "İhtiyaçlar doğrultusunda nitelikli yatırımlar yapıyoruz. Battalgazi, genç nüfusun yoğun olduğu bir mahallemiz. Hayırseverimizle birlikte buraya 7 sınıf, çok amaçlı salon, yemekhane, öğretmen ve müdür odaları, rehberlik odası ve mescit içeren modern bir anaokulu kazandırıyoruz. Çocuklarımızın eğlenip öğrenebileceği donanımlı bir eğitim ortamı oluşturduk. 6 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te gerçekleştireceğimiz açılışa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Melikgazi’mize hayırlı olsun.”

Editör: Osman Baytekin