Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekliye 3000 TL tutarındaki ikramiye ödemeleri sağlanacak. 10 Haziran tarihinde başlayacak olan ikramiye ödemeleri 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. Söz konusu ikramiye ödeme tarihlerinin netlik kazanmasının ardından, farklı ödemelerle ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu durumda, önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri, promosyon anlaşmalarının ayrıntılarını merak ediyorlar.

31 Bin 500 TL Promosyon Anlaşması

Haziran ayında geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ülke genelindeki belediyeler personellerin maaş promosyonlarına dair art arda açıklamalarda bulunuyorlar. Bu çerçevede, Defne Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 248 belediye şirket işçi personeli için banka promosyon anlaşması imzalandı. Söz konusu promosyon anlaşması neticesinde kişi başı 31.500 TL ödenmesine karar verilirken, konuya ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Emek ve Alınteri Önceliğimiz. 248 Belediye Şirket İşçi  Personelimiz İçin Banka Promosyon Anlaşmasını İmzaladık. Kişi Başı 31.500 TL ile Bölgemizdeki En Yüksek Teklif İle Anlaşma İmzaladığımız Garanti Bankası Antakya Çarşı Şubesi Müdürü Uğur Çuhadaroğlu’na Teşekkür Ediyoruz. Tüm Emekçi Kardeşlerime Promosyon İkramiyelerini Aileleriyle Birlikte Güle Güle Harcamalarını Diliyorum’’ ifadeleri yer aldı.

Promosyon Turk Lirasi

Promosyon Görüşmeleri 2024 Haziran

Defne Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 31.500 TL promosyon anlaşmasını duyururken, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de haziran ayında gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Haziran ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor. Emekli promosyonları ise 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, ilerleyen süreçlerde promosyon ödemelerinde atışlar oluşması durumunda bankalar açıklamalarda bulunacaklar. Emekliler ve çalışanlar da promosyon ödemelerine dair yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.

Editör: Ali Ölmez