Kayseri’de kovaladığı bir aracı şarampole yuvarladıktan sonra şoförünü silahla ateş edip öldüren ve olay yerinden kaçan şahıs daha sonra suç aleti ile yakalandı ve 34 yaşındaki cinayet zanlısı tutuklandı. Şüphelinin, öldürdüğü kişi ile annesi arasında bir ilişki olduğu gerekçesi ile aralarında husumet olduğu ortaya çıktı.

Kocasinan'ın ilçesinin Yavuz Selim Mahallesinin 727. Sokağında meydana gelen olayda, Burhan B. isimli şahıs kullandığı 06 KKE 99 plakalı otomobille Niyazi Y. kullanımında ki 38 BV 243 plakalı otomobili kovaladı. Sokak üzerinde kendi otomobiliyle beraber 38 BV 243 plakalı otomobili de şarampole yuvarlayan Burhan B., araçtan inerek Niyazi Y. isimli kişiye ateş etti. İhbarlar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri  Niyazi Y.’nin hayatını kaybettiğini bildirdi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak araçlarda inceleme yaptı. Niyazi Y.’nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Ayrıca yapılan cinayetin sebebi ise ortaya çıktı. İddiaya göre şüpheli Burhan B. annesi ile aralarında ilişkisi olduğu gerekçesiyle husumetli olduğu Niyazi Y. ile olay günü seyir halindeyken trafikte karşılaştı ve kovalamaca başladı. Bu sırada olay yerine gelindiği an Burhan B.  Niyazi Y.’nin kullandığı araca arkadan çarptı ve iki araçta uçuruma yuvarlandı. Araçtan sağ çıkan Burhan B. yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile araç içerisindeki Niyazi Y.’ye başından ve sırtından ateş etti. Niyazi Y. olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan şüpheli Burhan B. ise gün içinde Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti olan tabanca ile yakalanarak göz altına alındı.

Şüpheli Burhan B. gerekli sağlık kontrolü tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.  Adliyeye sevk edilen 34 yaşındaki Bekir B., çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.