Arkadaşıyla beraber motosiklet süren sürücü otomobille çarpıştı. Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü öldü, arkadaşı yaralı.

 Kayseri’de motosiklet sürücüsü olan Kazım Erkan (25) otomobille çarpışarak hayatını kaybetti. Motosiklette sürücünün arkasında oturan Kemal Mert Karaca ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre kasa dün akşam saatlerinde 18.00 sıralarında Kayseri’nin Kocasinan ilçesinin Sancaktepe Mahallesinde, Erkilet Bulvarı ile Ayancık caddesinin birleştiği kavşakta kaza meydana geldi.

 Kaza motosikletin sahibi Kazım Erkan yönetimindeki 25 PB 501 araç ile Çoşkun K. Yönetimindeki 38 PP 530 plakalı otomobille Kayseri’nin Kocasinan ilçesinin Sancaktepe Mahallesindeki Erkilet Bulvarı ve Ayancık caddesinin birleştiği kavşakta çarpıştı. Motosiklet sürücüsü kaza da tek başına değildi. Kaza da, Kazım Erkan ile arkasında oturan arkadaşı Kemal Mert Karaca ise yaralandı. Olayın yaşandığını gören vatandaşlar yaralılar için ambulans çağırdı. Gelen ambulans yaralıları Kayseri Eğitimve Araştırma Hastanesi’ne götürdü ve ilk müdahaleyi başlattılar. Kaldırılan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan yaralılardan Kazım Erkan, hastanedeki doktorların tüm çabasına rağmen hayata döndürülemedi. Kazım Erkan’ nın arkasında oturan arkadaşı Kemal Mert Karaca ise yaralı bir durumda. Yaşanan kazanın ardında ise otomobil sürücüsü olan Çoşkun K., ifadesini almak için polis ekipleri tarafından merkeze götürüldü.