Mayıs ayının ortasında İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışveriş neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ederken, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 2000 TL'ye varan Maxipuan elde edilebileceği İş Bankası tarafından açıklandı. Fırsatın başlamasının ardından detaylara ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, İş Bankası'nın resmi internet sitesinden yayınlanan bilgilendirme metni ile ayrıntılar belli oldu.

İş Bankası 2000 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre İşcep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılanlar 1-31 Mayıs tarihleri arasında bankamatik kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurtiçi otellerinde tek seferde yapacakları 5000 TL ile 9999 TL arası ilk alışverişinde 500 TL Maxipuan, 10.000 TL ile 19.999 TL arası ilk alışverişinde 1000 TL Maxipuan, 20.000 TL ve üzeri ilk alışverişinde 2000 TL Maxipuan kazanabilecekler. Kampanya ile ilgili İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsattan yararlanabilmek için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında kampanyalar bölümünden ilgili kampanyadaki katıl butonuna tıklanması gerekiyor.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

İş Bankası Mayıs 2024 Güncel Kampanyalar

İş Bankası 500 TL'ye varan Maxipuan sunulan fırsatın detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da İş Bankası düzenli olarak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ve detaylarına İş Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından ulaşılabilir.

Editör: Ali Ölmez