Yozgat'ta, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen yürüyüş, büyük bir coşkuyla başladı.

Yozgat'ta 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Kutlamaları Coşkulu Geçti

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, Rıza Kayaalp Spor Salonu önünden başlayarak Cumhuriyet Alanı'nda son buldu. Yürüyüşe Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, kurum personelleri, gençler, sporcular ve Yozgat POMEM öğrencileri katıldı.

Lise Caddesi boyunca devam eden yürüyüş, Cumhuriyet Alanı'nda yapılan çelenk sunumu ile sona erdi. Programın ardından konuşan Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, tüm gençlerin Gençlik Haftası'nı kutladı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümünü anlamlı etkinliklerle kutlama sözü verdi. Parlak, "Bu hafta gençlik haftamız ve bu haftamızı Gençlik yürüyüşümüz ile başlatmış olduk. Pazar günü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız için güzel bir hazırlık yaptık. Cumhuriyet Alanı’nda hep beraber kutlayacağız. Milletimizin Milli Mücadelede ülkemizin var olmak için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı mücadelenin yıldönümü. Kutlamalarımız devam edecek. Hafta içerisinde çeşitli etkinliklerimiz olacak. Tiyatro gösterileri, bisiklet turnuvası, sportif etkinlikler olacak. Gençliğin içerisinde olduğu her yerde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Osman Baytekin