Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5 yılda 16 ilçeyi gezerek sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturdu. Bu kapsamda Pınarbaşı ilçesine 5 yılda 21 kez yatırım ve hizmet dolu ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı ilçesine yaklaşık 500 milyon TL’lik yatırım yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı 5 Yılda 16 İlçenin Sorunlarını Çözdü

31 Mart 2019’dan bu yana ilçe ilçe gezen Başkan Büyükkılıç, 5 yıl içerisinde Pınarbaşı ilçesini 21 kez ziyaret etti. İlçenin barajları, hamamları, Süleyman Şah Türbesi ve Türklük Anıtı ile bilinen Pınarbaşı’nda sorunları yerinde tespit edip çözüme ulaştırdı. Pınarbaşı’na mahalle muhtarları ile toplantılardan esnaf ziyaretlerine, açılış ve temel atma törenlerinden yatırımları yerinde incelemeye kadar birçok faaliyet için giden Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinlerine önemli yatırım ve hizmetler kazandırdı.

Büyükşehir, tüm birimleriyle Pınarbaşı ilçesine hizmet yağdırdı. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 11 milyon 183 bin 474 TL’lik yatırım yaparken, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı 229 milyon 805 bin 63 TL yatırım gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı, 5 yılda 36 milyon 250 bin TL’lik hizmet sundu.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ihtiyaç sahibi 1987 aileye 884 bin 500 TL’lik yardım sağladı. KASKİ Genel Müdürlüğü, 5 yılda 152 milyon TL’lik içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırımı yaptı. KAYMEK, mesleki beceri ve kişisel gelişim kursları ile sosyal ve kültürel programlar düzenledi. Spor A.Ş., çocuklar için şenlikler gerçekleştirdi.

Editör: Osman Baytekin