Kayseri Kadın Kooperatifleri 43'e Ulaştı: Destekler Artarak Devam Ediyor Kayseri Kadın Kooperatifleri 43'e Ulaştı: Destekler Artarak Devam Ediyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanlığına Baki Coşkun getirildi. Melikgazi Belediye Başkan Adayı olan Coşkun, 31 Mart seçimlerinin ardından parti genel merkezi tarafından görevine iade edildi.

SP Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024'te yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle Kayseri İl Başkanlığı'ndan istifa eden Baki Coşkun görevine iade edilmiştir" denildi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığına Baki Coşkun Getirildi

Göreve başlayan Coşkun ise şunları ifade etti: "Seçimlerde emeği geçen, oy veren ve Kayseri için çalışan herkese teşekkür ederim. Seçim sürecinde büyük bir özveriyle çalışan İl Başkanımız Nuri Ürkündaş Bey'e özellikle teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir seçim süreci yaşadık. Halkın Saadet Partisi'ne olan sevgisini her yerde gördük. Bize ve davamıza güveniyorlar. Çalışmalarımızı beğeniyle takip ediyorlar. Biz de bu çalışmaları daha da geliştirerek sürdüreceğiz. Gelecek seçimlerde dengelerin değişeceğini görüyoruz. Biz de bu değişim sürecinde zirvede olmak için kendimizi daha fazla ifade edeceğiz. Davamız büyük ve önemli. İlmek ilmek dokuyarak hak ettiği yere geleceğiz. Gelecek seçimlerde milli görüş anlayışının halk nezdindeki yansımalarını oy pusulalarında da göreceğiz."