Kayseri’nin Hacılar ilçesinde meydana gelen olayda sürü direksiyon hakimiyetini kaybederek bahçe duvarına tosladı. 1 kişinin yaralandığı kazada bahçe duvarı da yıkıldı.

Kayseri’nin Hacılar ilçesine bağlı Beğendik Mahallesi Mantıcıkuyu Sokağı’nda kaza meydana geldi. 19 yaşındaki Deniz Kaplan’ın kullanmış olduğu 38 ACH 282 plakalı araç, yol üzerindeki bahçe duvarına çarptı. Ehliyetini yeni aldığı belirlenen Deniz Kaplan, bağ yolu üzerinde araç sürme pratiğini geliştirmek için harekete geçti. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bahçe duvarına çarparak durabildi. Araç içerisinde Deniz Kaplan ile yolcu koltuğunda da Şakir Gelgi oturuyordu. Çarpma sonucu iki katlı evin bahçe duvarı yıkıldı. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Araç içerisinde yer alan Deniz Kaplan ve Şakir Gelgi çarpmanın etkisiyle yaralandı. Sağlık ekipleri 19 yaşındaki iki gence olay yerinde müdahale ettikten sonra Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Deniz Kaplan ve Şakir Gelgi’nin hayatı tehlikesi bulunmadığı açıklandı. Gençlerin tedavisi halen sürüyor.

Beğendik Mahallesi’ndeki bağ evinin duvarının yıkıldığını öğrenen ev sahibi ise olay yerine geldi. Büyük bir şaşkınlık yaşayan ev sahibi, Deniz Kaplan ve Şakir Gelgi’nin can kaybı yaşamamasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Cana geleceğine mala gelsin diye konuşan ev sahibi, ‘’Bu yol üzerinde gençler araç kullanıyor. Ehliyetini yeni aldığını öğrendim. Heves etti sanırım. Bahçemin duvarı yıkıldı. Maddi zararım var; fakat bu önemli değil. Deniz ve Şakir iyi olsun da maddi zarar bir şekilde halledilir’’ diye konuştu. Duvara toslayan aracı çekmek üzere çekici olay yerine geldi. Aracın kaportası ve ön camında ciddi hasar olduğu tespit edildi. Adeta hurdaya dönen araç, çekici ile kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.