Türkiye'de ekonomik sıkıntılar yaşanıyor ve birçok kişi nakit kriziyle mücadele ediyor. Nakit erişiminde yaşanan sıkıntılar bütçe yönetimini zorlaştırıyor ve insanlar ek gelir kaynaklarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu durumda, bankalardan ihtiyaç kredisi almak cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. 

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Kamu bankalarının düşük maliyetli kredi imajına rağmen, özel bankalar da rekabetçi faiz oranları sunuyor. Ancak Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için yeni bir fırsat sunuyor.

Sıfır Otomobil Tutkunlarına Müjde! Renault Clio'da Ay Sonu İndirimleri Başladı Sıfır Otomobil Tutkunlarına Müjde! Renault Clio'da Ay Sonu İndirimleri Başladı

Ziraat Bankası müşterileri, 36 aya kadar vade seçeneğiyle ihtiyaç kredisi alabiliyorlar. Kredi limiti 50.000 TL'yi buluyor. Daha yüksek limitli kredi talep eden müşteriler için vade süresi limit tutarına göre 24 veya 12 aya kadar düşebiliyor. Detaylar için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

50.000 Tl İçin Düşük Taksit Fırsatı Başladı 2

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Düştü

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi çekecek olanlar için yeni bir faiz oranıyla müjde verdi. Artık Ziraat Bankası'ndan alınan ihtiyaç kredilerinde aylık faiz oranı yüzde 5,34 olarak belirlendi. Örneğin, 36 ay vadeli ve 50.000 TL tutarında bir ihtiyaç kredisi alanlar, her ay Ziraat Bankası'na 3.811 TL kredi taksiti ödüyorlar.