Son dönemde Türkiye'de emekliler için bankaların attığı adımlar dikkat çekiyor. Emekli müşterileri çekmek için çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, çeşitli avantajlar sunuyorlar. Bu çerçevede, emeklilere yönelik ek ödemeler ve avantajlar sağlayan bankalar ön plana çıkıyor. Ziraat Bankası da son olarak emeklilere ek ödemeler yapacağını duyurdu. Peki, Ziraat Bankası emeklilere hangi ödemeleri sunuyor? İşte detaylar...

Ziraat Bankası Emekli Maaş Promosyonunda Yeni Dönem

Ziraat Bankası, emeklilere yeni bir fırsat sunuyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasıyla memnuniyeti artırmayı amaçlayan banka, kamu bankaları arasında öne çıkıyor. Ziraat Bankası, emeklilere asgari seviyede maaş promosyonu ödemesi yapıyor ve bunun yanı sıra ek fırsatlar sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası'nın emekli müşterilere sağladığı emekli maaş promosyonu ödemeleri şu şekilde devam ediyor:

0 - 9.999 TL arası maaş alanlar için: 5.000 TL

10.000 TL - 14.999 TL arası maaş alanlar için: 8.000 TL

15.000 TL - 19.999 TL arası maaş alanlar için: 10.000 TL

20.000 TL ve üzeri maaş alanlar için: 12.000 TL

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Büyük Jest!

Maaş Promosyonuna Ek 10.000 TL

Kamu bankası, emekli maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kapsamda, müşterilere hemen hesaplarına tanımlanan 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu avantaj sayesinde emekliler, tek onaylarıyla hızlıca nakit paraya erişebiliyorlar. İhtiyaç kredisi taksitleri ise emekli müşterinin maaşından aydan aya küçük tutarlarda tahsil ediliyor. Bu uygulama, emeklilere maaş promosyonunun yanı sıra ek 10.000 TL'ye erişme fırsatı sunuyor.