Babalar Günü’ne sayılı günler kala bankalar güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. Bu çerçevede, 7 Haziran tarihinde başlayan ve 17 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da Babalar Günü kampanyasından kimlerin yararlanabileceğine ve fırsatın detaylarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi.

Ziraat Bankası Babalar Günü Fırsatı

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 7-17 Haziran tarihleri arasında geçerli olan Babalar Günü kampanyası çerçevesinde Bankkart ile anlaşmalı, ayakkabı, aksesuar, saat ve elektronik sektörlerindeki ve işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak her 1500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL olmak üzere toplam 300 TL bankkart lira sağlanacak. Söz konusu fırsattan yararlanabilmek için Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekirken, fırsatın detaylarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre Bankkart Lira elde edebilmek için alışverişten önce kampanyaya katılım yapılması gerekiyor.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

7 Haziran tarihinde başlayan ve 17 Haziran tarihinde sona erecek olan Babalar Günü’ne özel kampanya çerçevesinde Ziraat Bankası müşterileri 300 TL Bankkart Lira edebilirken, Ziraat Bankası’nın güncel kampanyaları da yakından takip ediliyor. Haziran ayının ilk günleriden itibaren belirli sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve Bankkart Liralara dair Ziraat Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçtikçe Ziraat Bankası açıklamalarda bulunacak.

Editör: Ali Ölmez