19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na sayılı günler kala bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, bankalar gençlere yönelik fırsatlar ile ilgili resmi internet siteleri üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 190 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı.

Ziraat Bankası 19 Mayıs Kampanyası

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre bankkart genç müşterileri bankkart genç kartları ile yapacakları müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerinde yüzde 19, toplam 190 TL bankkart lira verilecek. 19 Mayıs’a özel olan fırsat ile ilgili yayınlanan bilgilendirme metnine göre kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde bankkart mobilden veya bankkart.com.tr'den kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Söz konusu kampanya çerçevesinde şartları yerine getiren kişilerin kartlarına bankkart liralar anında yüklenecek. Kazanılan bankkart liralar bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

Ziraat Bankası 2024 Mayıs Güncel Kampanyalar

1-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan toplam 190 TL bankkart lira sunulan fırsatın detaylarına ilişkin Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlanırken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler 19 Mayıs'a özel olan kampanyanın yanı sıra farklı fırsatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Ziraat Bankası önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir ve detaylı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez