28 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan emekli maaş ödemelerine dair gelişmeler SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşına ek ödeme elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar merak edilirken, kamu bankalarının güncel emekli promosyonu fırsatları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Kamu bankaları da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar.

Kamu Bankaları Emekli Promosyonları 2024 Mayıs

Mart ayında kamu bankaları emekli promosyonlarını yükseltmesi ve peşinden özel bankaların promosyonlarda artışa gitmesi sonrasında mayıs ayında maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan olacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar merak ediliyor. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca kamu bankalarından alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre ödenecek olan promosyonlar şöyle:

10.000.-TL ye (10.000.-TL hariç) kadar olanlara 5.000.- TL,
10.000 - 15.000.-TL (15.000.-TL hariç) arasında olanlara 8.000.- TL,
15.000 – 20.000.-TL (20.000.-TL hariç) arasında olanlara 10.000.- TL,
20.000.-TL ve daha fazla olanlara 12.000.- TL

Emekli Promosypn 2024 Mayis

Emekli Promosyonları Yükselecek Mi?

Bankaların emekli promosyonları 5000 TL'den başlarken 12.000 TL seviyesine kadar yükseliyor. Söz konusu emekli promosyonu fırsatları devam ederken, emekli maaşına ek yüksek promosyon getirisi elde etmek isteyen kişiler de söz konusu promosyonlarda yeni artışların hayata geçip geçmeyeceğini merak ediyorlar. Emekli promosyonlarına son olarak mart ayında zam yapılmış ve gerçekleşen artış neticesinde promosyonlar 18.000 TL seviyesine kadar yükselmişti. Temmuz ayının ilk günlerinde Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını duyurması ve milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesi sonrasında promosyonların yükselmesi halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile güncel promosyonlar ile ilgili bilgi verebilirler.

Editör: Ali Ölmez