Melikgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında esnafı ziyaret etti. Zabıtalar, esnafa kahve ikram ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Hunat ve Camii Kebir esnafı tarafından sevgiyle karşılanan zabıta ekipleri, ‘’Kayseri esnafı ile uyum içerisinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. 7 gün 24 saat boyunca hizmet verdiğimiz şehrimiz daha yaşanabilir ve güzel olsun diye uğraşıyoruz’’ dedi.

Belediye hizmetlerinin yürütülmesinde aktif rol aldıklarını belirten Zabıta ekipleri 7/24 halkla iletişim içerisinde olduklarını, güler yüzle, yol gösteren, kendini geliştiren, yenileyen, modern bir anlayışla hareket ettiklerini dile getirerek, "Esnafımızı seviyor, onlarla uyum içinde çalışıyoruz. Belediye sınırları içinde halkın huzuru ve sağlığı konusunda, kanun, tüzük ve yönetmeliklerde, belediye zabıtasına verilen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. " dediler.

Zabıta Müdürü ve çalışanları Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na kendilerine göstermiş olduğu ilgi, destek ve değerden dolayı teşekkür ettiler.