Yaz aylarında nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti arasına kara kedi girdi. Henüz evliliklerinin ilk yılını tamamlamayan ünlü oyunların birbirlerine küstüğü ve Burak Özçivit’in evi terk edildiği iddia edildi. İşte detaylar…

Aşklarıyla Türkiye’nin gözde çifti olmayı başaran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’e nazar değdi. Muhteşem bir düğünle dünya evine giren çift ciddi bir tartışma yaşadı. Çalıkuşu dizisinin çekimlerinde tanışan ve kısa sürede birbirine aşık olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Tanışdıkları dönemde Burak Özçivit, sosyetik güzel Ceylan Çapa ile birlikteydi. Uzun süreli ilişkisini noktalayan Burak Özçivit, gerçek aşkı Fahriye’de bulduğunu söylemişti. Çift, bütün eleştirilere rağmen birlikte olmaya devam etmiş ve mutluluklarını da kameralar önünde yaşamıştı. Burak Özçivit’in doğum gününde evlilik teklifi alan güzel oyuncu Fahriye Evcen gözyaşları içerisinde ‘’evet’’ yanıtını vermişti. Esma Sultan Yalısı’nda dillere destan bir düğünle dünya evine giren ünlü çift mutluluklarıyla göz kamaştırmayı başarmıştı. Hayranları Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek haberi beklerken; çiftin şiddetli bir kavga yaşadığı öğrenildi.

GQ Men tarafından düzenlenen ödül törenine tek başına katılan Burak Özçivit’in mutsuzluğu kameralara yansımıştı. Fahriye Evcen’in törene neden katılmadığı sorularına ‘’işleri var’’ yanıtını veren Burak Özçivit, kavga ettiklerinin sinyalini vermişti. Aynı saatlerde Fahriye Evcen’in sosyal medya hesabından evde televizyon izlediğine dair paylaşım yapması dikkat çekmişti. Yalancı konumuna düşen Burak Özçivit, eşine sert tepki gösterdi. Çift arasındaki asıl tartışma konusu ise ‘’bebek ‘’ oldu. Bir süredir dizi projelerine ara veren Fahriye Evcen’in setlere geri dönmek istemesi tartışmanın fitilini ateşledi. Bir an önce çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Burak Özçivit, eşini çalışmaması yönünde uyardı. Tartışmanın büyümesi sonucunda Burak Özçivit’in evi terk ettiği ve eşiyle konuşmadığı öğrenildi.