Personel alımı ilanlarına dair her geçen gün yeni açıklamalar gelirken, ayrıntılar ve branş dağılımları da merak ediliyor. Bu çerçevede, İnegöl belediyesi de istihdam merkezi aracılığıyla işverenlerle işçileri bir araya getiriyor. Toplam 100 personel alınacak olan ilanın duyurulmasının ardından, genel şartlara ve kadro dağılımına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verildi.

Personel Alımı 2024 Mayıs

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre kadın/erkek dikim operatörü, erkek bakım operatörü, erkek kesim operatörü olmak üzere toplam 100 kişi istihdam edilecek. Söz konusu personel alımı için 15 Mayıs Çarşamba günü saat 14'te yeni belediye binası konferans salonunda başvuru yapılabilirken, genel hakların asgari ücret üzeri maaş, yılda dört maaş ikramiye, yılda üç kez erzak yardımı, yılda iki kez yakacak yardımı, ayakkabı yardımı ve aylık 1600 TL net devamlı çalışma bedeli verileceği belirtildi. Personel alımı ile ilgili belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada:

’’İstihdam Merkezimiz aracılığıyla iş verenler ile işçilerimizi bir araya getirmeye devam ediyoruz. Başvuru; 15 Mayıs Çarşamba  Saat: 14.00 ’da Yeni Belediye Binası Konferans Salonunda yapılacaktır’’ denildi.

Turk Lirasi Emekliiii

Memur Alımı Yapılacak Mı?

İnegöl Belediyesi personel alımına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunmasının ardından, memur alımları ile ilgili araştırmalar da gerçekleştiriliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kamuda tasarruf paketini dün itibariyle duyurdu. Söz konusu pakete göre emekli olan personelin yerine sadece memur alımı gerçekleşecek. Bu çerçevede, üç yıl boyunca memura alımının kısıtlı düzeyde olması bekleniyor.

Editör: Ali Ölmez