Yahyalı’daki 41 mahalle muhtarı, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı seçilen Esat Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün başkanlık makamında gerçekleşti.

Bünyan'da Yenice Sosyal Tesisleri Devlet Bahçeli'nin İsmiyle Yeniden Adlandırıldı Bünyan'da Yenice Sosyal Tesisleri Devlet Bahçeli'nin İsmiyle Yeniden Adlandırıldı

Yahyalı'daki 41 Muhtar Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü Ziyarete Geldi

Yeniden seçilen muhtarlar, Başkan Öztürk ile tanışma fırsatı buldu. Başkan Esat Öztürk, ziyaret sırasında mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, mahallelerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşacaklarını belirtti. Yeni dönemde mahalle muhtarlarıyla daha sık bir araya gelerek, işbirliği ve koordinasyonu artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Esat Öztürk, konuşmasında şunları dile getirdi: “Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. 31 Mart yerel seçimlerini başarıyla atlattık. Seçimi kazanan 41 mahalle muhtarımıza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Mahallelerimizdeki insanlara karşı hem minnet hem de hizmet borcumuz var. Allah nasip ederse bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Önceki dönemde gönlünü aldığımız muhtarlarımız oldu, alamadığımız muhtarlarımız oldu. İnşallah bu dönemde hep birlikte eksiklikleri gidereceğiz. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki sinir uçlarımız. İyi ki varsınız. Siz olmadan olmuyor. Bu dönemde imkânlarımız doğrultusunda sizlerin dertleri ile dertleneceğiz. Her mahallemizi ziyaret edip ihtiyaçları yerinde tespit edeceğiz. Hepinize başarılı çalışmalar diliyorum.”