Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı Ümit Özer yaptığı ilçe ziyaretlerine ve vatandaş sohbetlerine devam ediyor. Yaptığı ilçe ziyaretini "Memleketin dört bir yanını dert sarmış. Saraydakiler ise lükse şatafata dalmış. Genci yaşlısı herkes, bu adaletsiz düzenden hesap sormak için seçimi bekliyor." açıklaması ile sosyal medya hesabından paylaştı. Ümit Özer'in yaptığı ilçe ziyaretinde yaşlı kadın vatandaş gündemi değerlendirdi ve Özer ile sohbet etti. Yaşlı vatandaş hükümeti yönetenlerin memleketi satın almış gibi davrandıklarını ve bu yaşta hapis yatmak istemedikleri için konuşmaktan çekindiklerini söyledi. Şu anki gidişattan memnun olmayan yaşlı vatandaş şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah Allah kim doğruysa ona yardım etsin. Mesela köy muhtarlığından biliyorum bu sene sen yap diğer sene de başkası yapsın. Belki onun fikri daha iyi olur, belki halkı daha fazla memnun eder ama bu adam öyle değil. Memleketi satın almış gibi yani. Laf edeni içeri atıyor, korkuyoruz şu ihtiyar halimizle gidip hapiste yatmayalım diye.

... Memleketi yerin dibine soktu."

CHP Milletvekili aday adayı Özer, vatandaşlarla daha sık sohbet edeceğini ve onların sorunlarına çözüm aramak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirterek, herkese daha güzel bir Türkiye bırakma sözü verdi.