Samsun’da yasak aşk yaşadığı inşaat işçisi olarak çalışan sevgilisi evli ve 1 çocuk annesi olan kadın tarafından kandırılarak yanına çağırıp fantezi olsun diye darp edip taciz ettikten sonra bıraktı. Olayın ortaya çıkması üzerine tutuklu yargılanan E.A çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı.

 Olay 13 Aralık 2016 yılında Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşandı. İddialara göre üç çocuk babası olan S.T yasak aşk yaşadığı 37 yaşında ki E.A tarafından ‘fantezi’ olsun diyerek darp etti. Darp edilen S.T 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aldığı darbelerin hayati risk taşıması üzerine E.A acil olarak Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine Sevk Edildi.

 Edinilen bilgilere göre 26 yaşında ki evli bir çocuk annesi S.T uzun zamandır aşk yaşadığı 37 yaşında ki E.A’ya ayrılmak istediğini söyledi fakat E.A kabul etmedi. E.A genç kadını tehdit ederek yasak aşklarını kocana anlatırım diye zorla kadını yanına çağırdı. Buluşma yerine gelen kadın S.T fantezi olsun diye E.A’nın ellerini ve ayaklarını bağlayarak sopa ile darp ettive daha sonra kemerle boğazını sıktı. Daha sonra yeğenlerini ve kardeşlerini de olay yerine çağıran S.T akrabalarına da E.A’yı darp ettirdikten sonra olay yerinden uzaklaştılar. E.A’nın şikayeti üzerine S.T olayı itiraf etse de kardeşi ve yeğeni suçlamaları kabul etmedi.

 14 Aralık 2016’da mahkemeye çıkarılan 5 kiişi ‘tasarlayarak adam öldürme teşebbüsü’ ve ‘ tasarlayarak adam öldürme teşebbüsüne yardım etmek’ suçları ile yargılandı. Olaya yardım eden 4 zanlı 26 gün tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılırken S.T tutuklu yargılanmaya devam etti. Bugün görülen dava da ise E.A taraflardan şikayetçi olmadığını belirtirken S.T’nin avukatı da müvekkilinin suçsuz olduğunu asıl mağdurun kendisi olduğunu çünkü sürekli E.A tarafından taciz edildiğini belirtti. Mahkeme hakimi S.T’nin tutuksuz yargılanmasına ve zanlının diğer duruşmasını ileri tarihe taşınmasına karar verdi.