Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren Yapı Kredi belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankaların güncel fırsatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, 17-24 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan 1000 TL Worldpuan kampanyasının ayrıntıları da netlik kazandı. Bugün itibariyle başlayan kampanyanın duyurulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruyla ayrıntılı bilgi verildi.

Yapı Kredi 1000 TL Worldpuan Kampanyası

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre 17-24 Mayıs tarihleri arasında Arçelik ve Beko mağazalarından World Pay alışveriş kredisi ile yapılacak işlemlerde geçerli olan fırsat çerçevesinde 1000 TL Worldpuan elde edilebilecek. Arçelik ve Beko mağazalarında sepete eklenen ürünün Chippin uygulaması üzerinden ve pos’tan World Pay alışveriş kredisi kullanılarak 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 1000 TL Worldpuan kazanma fırsatı sunulacak. Müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilirken, kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamındaki puanlar 28 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve puanların son kullanım tarihi de 1 Ağustos 2024 olacak. Söz konusu puanların kullanılmaması durumunda 2 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi 3

Yapı Kredi Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklama ile birlikte 17-24 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan 1000 TL Worldpuan kampanyasının ayrıntıları belli olurken, Yapı Kredi müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler mayıs ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. 24 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL Worldpuan kampanyasının yanı sıra, Yapı Kredi farklı sektörlerdeki indirimlere veya Worldpuanlara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, güncel fırsatlara Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

Editör: Ali Ölmez