Yahyalı Fatih İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Gülden Mercan Atille, Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’nda kazandığı şampiyonluk sonrası Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü ziyaret etti.

Yahyalı Fatih İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda +70 kg Full Contact kategorisinde şampiyon olan Gülden Mercan Atille’yi tebrik eden Başkan Öztürk, sporcuyu sponsor aracılığıyla tam altın ile ödüllendirdi.

Başkan Esat Öztürk, “Gurumuz Gülden Hocamıza gönülden teşekkür ediyorum. Hocamız, 22-29 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda ve 15-19 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası’nda birincilik madalyaları kazandı. Nice şampiyonların ilçemizden çıkmasını arzu ediyoruz. İlçe meydanımızda bir Kick Boks turnuvası yapmayı planlıyoruz. Hocamız ve öğretmen eşi, çocuklarımıza hem ahlaki değerler kazandırma konusunda hem de sportif başarılarıyla örnek oluyorlar. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Öztürk’e teşekkür eden Atille, Türkiye ve Yahyalı’ya yeni şampiyonluklar getirmek için çok çalışacağını belirtti.

Editör: Osman Baytekin