Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve beraberindeki heyet, Yahyalı ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Kayseri İl Sağlık Müdürü Yahyalı İlçesindeki Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Dr. Erşan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, başkan yardımcıları, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim personeli ile birlikte Yahyalı’da sağlık hizmetlerinin durumunu inceledi.

İncelemeler öncesinde İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret eden Dr. Erşan, daha sonra ilçedeki sağlık tesislerini gezdi. Ziyaret sırasında sağlık personeliyle sohbet eden ve onların istek ve taleplerini dinleyen Erşan, tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Günün sonunda Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, müdürlük ekiplerinin hazırladığı değerlendirme raporu ayrıntılarıyla ele alındı ve ilçenin sağlık alanındaki ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda Kaymakam Kaya, yapılan değerlendirme ve incelemelerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Sağlık Müdürü Erşan ve ekibine teşekkür etti.

Editör: Osman Baytekin