Çiftçi Hareketi Lideri ve aynı zamanda Kayseri Pancar Kooperatifi eski Başkanı Vedat Ali Özışık'ın evinin kurşunlandığı ifade edildi. Bugün yapılacak olan genel kurul öncesinde ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdüren Özışık ve ailesine yönelik bu çirkin saldırıyı kimin ya da kimlerin gerçekleştdiği merak konusu oldu.
 

ÖZIŞIK, EŞİ, ÇOCUKLARI VE TORUNLARI EVDEYDİ...
Konuyla ilgili olarak Çiftçi Hareketinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 30/08/2022 tarihinde gece saat 03.15 sularında Çiftçi Hareketi Lideri Vedat Ali Özışık’ın Karakimse köyünde bulunan çitfliğindeki evi kendini bilmezler tarafından kurşunlanmıştır. Evi kurşunlandığı sırada eşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte evinde bulunan Özışık, Himmetdede Jandarma Karakoluna bildirim yapmış, ekipler derhal olay yerine gelmiş ve olay yeri inceleme derhal başlamıştır.
 

ÖZIŞIK: HAK YOLUNDAN GERİ DÖNMEYECEĞİZ
Diğer yandan çirkin olayla ilgili konuşan Vedat Ali Özışık ise “Bilinmesini isiterim ki ben Fetöcü hakimlerin verdiği haksız kararlarla tutulduğum cezaevlerinden, Fetö kumpaslarından, prangalarımı kırarak bugünlere geldim. Girmiş olduğum bu hak yolundan ben ve benim gibi hareket eden çiftçi kardeşlerim geri dönmeyecektir.” dedi. sözlerine devam eden Özışık “Fetö mahkemelerinin atadığı kayyumlar kripto Fetöcüler bilin ki benim allah’tan başka kimseden korkum yoktur. Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde hesap vereceksiniz. Bu konuda devlet yetkililerinin üzerine düşen vazifelerini yapacağına güvenimiz tamdır" dedi.