Yarın 14 Mart Tıp Bayramı mesajını bugünden veren Kayseri Valisi Süleyman Kamçı tüm sağlık çalışanlarına vatandaşlara sundukları hizmetten dolayı teşekkür etti.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile tüm sağlık çalışanlarına mesaj gönderdi. Vali Kamçı yayınladığı mesajda tüm insanlara kaliteli sağlık hizmet verilmesi ve vatandaşın en iyi şekilde hizmet görmesi bu hizmetten yararlanabilmesi için Türkiye’nin hedeflerinin ilk sırasında sağlığın yer aldığını belirtti.

Vatandaşa kaliteli ve kolay erişilebilirlik açısından en iyi hizmetin sunulmasında doktorlar ve sağlık çalışanlara büyük görevlerin düştüğünü vurguladı. Kamu ve özel sektörün işlettiği hastanelerin Kayseri’nin Orta Anadolu ‘da ki sağlık sektörünün kalbi olduğuna dikkat çekti. Özellikle Kayseri ilinin sağlık çalışanları ve ekipmanları açısından bir çok hastanın çare bulduğu yer olarak ifade eden Kamçı ‘’ Dünya’da ki gelişmeleri yakından takip eden, bilgi, birikim, ve fiziki gelişmişlik ve modernliği de ekleyen sağlık sektörümüz,

 Kayseri’nin yükselen değeri olmaya devem ediyor ve edecektir. Branş ve ihtisas hastanelerimiz sadece Kayseri ve bölge halkına hizmet vermekle kalmamış, komşu ülke vatandaşları da dahil olmak üzere teşhis ve tedavi için tercih edilen sağlık kuruluşları arasında ilk sıralarda yerini almıştır. Bu durum, fedakarca ve büyük bir özgüvenle, özveriyle çalışan doktorlarımız, sağlık personellerimiz sayesinde oluyor. Tüm doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve diğer sağlık personeli çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.