Mayıs ayının ortalarına doğru yaklaşırken Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Bu çerçevede, mayıs ayının ilk günlerinden itibaren Vakıfbank belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel fırsatlara dair bilgilendirmede bulunuyor. 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan market alışverişi çerçevesinde 720 TL Worldpuan elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntıları Vakıfbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte netlik kazandı.

Vakıfbank 720 TL Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank’ın açıklamasına göre 1-31 Mayıs tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav, şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinde tek seferde yapılacak ilk 750 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişe 60 TL olmak üzere toplam 720 TL Worldpuan hediye edilecek. Söz konusu fırsat çerçevesinde Worldpuan elde edebilmek için alışverişlerin World POS’larından yapılması gerekirken, kampanyaya katılmak için Vakıfbank’a kayıtlı cep telefonundan GIDA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son altı hanesi ehliyeti 5724'e SMS gönderilebilirken, Vakıfbank Mobil'de yer alan Cepte Kazan üzerinden de katılım sağlanabilir.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

Vakıfbank 2024 Mayıs Güncel Kampanyalar

Vakıfbank’ın mayıs ayı boyunca geçerli olacak gıda market alışverişi fırsatının detaylarına dair açıklamalarda bulunmasının ardından mayıs ayının ortaları itibariyle farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve Worldpuanlar merak ediliyor. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da Vakıfbank güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Vakıfbank’ın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez