Edililen bilgiye göre, bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Faruk Alabay yaşamına son verdi. Alabay'ın cenazesi Kayseri'den memleketi Ardahan'a gönderilecek. Alabay'ın Cumartesi Cumartesi günü (yarın) öğlen namazına müteakip, yapılacak askeri törenle Göle Merkez camiinden son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Amcasından duygulandıran sözler

ERKEN GELEN BİR ÖLÜM YAKIŞIRMIYDI SANA FARUK..

Yüreği gibi güzel yeğenim ölümün acısını nasıl anlatacağım kuzum.. Hanı diyordun ''Yaz amca..!'' şimdi senin bu acı haberin yaşamın acısında Göle'de üstüme düşerken nasıl yazarım ki..???

Daha görecek günler vardı Faruk.. Sevdiğin kız ile yuva kuracaktın.. Yarın seni kara toprağa vereceğiz. İçimizde bir şivan annen karadan da kara ağıtlar yakıyor ana dilinde.. Oy havar havar.. hangi yürek dayanır ki balam.. 

Ailemizin genci Göle Hasta hane çalışanı Güntay Alabay'ın oğlu uzman Asker Faruk Alabay genç yaşta aramızdan ayrılarak yaşama veda etti. Acımız büyük..

Yarın,  Askeri tören ile Göle merkez camisinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı ile Göle merkez mezarlığında toprağa verilecek. 

Annesine, Babasına, Atalay ve Alabay ailemize baş sağlığı diliyorum. 

Acıdan da acı olsa da toprak seni incitmesin.. Işıklar içinde uyu genç asker..

316532462_3352649658347496_4697732913727417209_n