Ürgüp Belediyesi çalışanı Yavuz Uyar’ın talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin ardından ailesine, ferdi kaza sigortası kapsamında 60 bin TL verildi.

Ürgüp Belediyesi Çalışanının Hayatını Kaybetmesi Sonucu Ailesine 60 Bin TL Verildi

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaklaşık 14 yıldır tüm üyelerine sosyal proje kapsamında ferdi kaza sigortası yaptırıldığını belirtti. Çelik, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ürgüp Belediyesi çalışanı üyemiz Yavuz Uyar’ın ailesine, girişimlerimiz sonucu sigortadan aldığımız 60 bin TL verilmiştir. Bu para, merhumun geride bıraktığı yakınlarının acısını dindirmese de, ailesinin ve sevdiklerinin bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden üyemize Allah’tan rahmet, geride kalanlara ise sabır ve uzun ömürler diliyorum.”

Çelik ayrıca, bu tür kazaların hayatın acı bir gerçeği olduğunu vurgulayarak, “Maalesef, keşke hiç yaşanmasa dediğimiz bu tür kazalar hayatımızın bir parçası. Allah, Nevşehir’imize ve Ürgüp’ümüze hizmet eden, alın teri döken çalışanlarımızı kazalardan ve belalardan korusun. Umarım bu tür kazalar bir daha yaşanmaz ve bu olay son olur” dedi.

Editör: Osman Baytekin