Belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin haziran ayında da bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 18 Mart tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Türk Telekomlular 1500 TL'ye varan iade elde edebilirken, kampanyanın detayları merak konusu oldu. Akbank da 1500 TL'ye varan iadeden yararlanabilmek için yapılması gerekenlere ve fırsatın ayrıntılarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklama ile bilgi verdi.

Akbank 1500 TL İade Kampanyası

Akbank'ın açıklamasına göre 18 Mart tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 1040TURKTELEKOM davet kodunu kullanarak mobilden ilk kez Akbanklı olanlar verecekleri Türk Telekom cep telefonu, evde internet faturası talimatının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL, üç ayda toplam 1500 TL'ye varan nakit iade elde edebilecekler. Fırsattan sadece Akbank üzerinden davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil, evde internet müşterileri yararlanabilirken, maksimum 1500 TL'ye varan nakit iade elde edilebilecek.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

Akbank Haziran 2024 Güncel Kampanyalar

Ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan 1500 TL'ye varan iade fırsatına dair Akbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere, iadelere, chip-paralara dair haziran ayının ilk günlerinden itibaren araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Akbank güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank’un güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni kampanyalar hayata geçirildikçe Akbank bilgilendirmede bulunacak.

Editör: Ali Ölmez