Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi, yarın gerçekleşecek olan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirleyecek.

TÜFAD Kayseri Şubesi Genel Kurul'da Yeni Yönetimini Belirliyor

TÜFAD Kayseri Şubesi'nde genel kurul heyecanı dorukta. Dernek yönetimi, 5 Haziran Çarşamba günü için planlanan genel kurulun ilk oturumunda çoğunluğu sağlayamadı. Bu nedenle genel kurul, ikinci oturuma bırakıldı. İkinci oturum, 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Hürriyet Yeniköy Mahallesi'nde bulunan TÜFAD Kayseri Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek olan genel kurulda çoğunluk aranmayacak. Mevcut Başkan Ahmet Yıldız, tek liste ile genel kurula katılacak ve yeni yönetim ile denetim kurulları seçilecek.

TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Yıldız, "Değerli Antrenör Arkadaşlarımız, TÜFAD Kayseri Şubesi olarak planladığımız Genel Kurul, 5 Haziran Çarşamba günü çoğunluk sağlanamadığı için 12 Haziran Çarşamba günü saat 17.00'de Hürriyet-Yeniköy'deki dernek binamızda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz," şeklinde açıklama yaptı.

Editör: Osman Baytekin