Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Er Emin Urhan, şehadetinin yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
20 Mayıs 2003 tarihinde şehit olan Emin Urhan için düzenlenen anma programı, isminin verildiği Tomarza-Dadaloğlu Şehit Emin Urhan Ortaokulu tarafından organize edildi. Okul Müdürü Uğur Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirilen anma etkinliğine okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, şehit Urhan için dualar edildi. Anma etkinliği duygusal anlara sahne olurken, katılımcılar şehidin aziz hatırasını yaşatmanın önemine vurgu yaptı.
Şehit Emin Urhan, Türk milletinin gönlünde ve hafızasında daima yaşayacak isimlerden biri olarak anılmaya devam ediyor.