Toki Şehit Levent Çetinkaya İlkokulu Müdürü Erdal Kesgin ve öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan ‘’İz Bırakanlar’’ projesi sayesinde öğrenciler usta sanatçılarla tanıştı. Öğrenciler ve velilerinin katıldığı törenle açılan sergide, Türkiye topraklarında yetişen usta sanatçılar yer aldı.

 İz Bırakanlar projesi ile öğrencilere ilham kaynakları sunmak istediklerini belirten okul müdürü Erdal Kesgin, ‘’Amacımız, tarihimizde yer alan iz bırakmış kişilerin öğrenciler tarafından yakından tanınması ve rol model alınmasını sağlamaktır. Öğrencilerimiz, sanatın farklı dallarında güzel eserler bırakan usta sanatçıların hem hayat hikayelerini hem de eserlerini öğrenerek yeni bir bakış açısı kazanabilir’’ diye konuştu.

 İz Bırakanlar projesi kapsamında hazırlanan sergide öğrenciler usta sanatçılarla ilgili konuklara bilgi verdi. Barış Manço’dan Necip Fazıl Kısakürek’e kadar çok sayıda sanatçı sergide yer aldı. Öğrenci velileri ise okul müdürü Erdal Kesgin ve öğretmenlere çabaları için teşekkür etti. Protokolden kimsenin gelmemesi veliler tarafından tepkiye neden oldu.