Türk Telekom, mobil hat ve internet kullanıcılarına yönelik heyecan verici bir haberle gündeme geldi. Yapılan duyuruda, kullanıcılara 1500 TL'lik bir iade kampanyasının başlatıldığı açıklandı. 

Nakit İade Kampanyası Başlatıldı

Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanan ve ilk defa Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri, bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya, 18-80 yaş aralığındaki müşteriler için geçerlidir ve katılım şartlarına uygun olanlar kampanyadan faydalanabilir.

Aylık otomatik ödenen Türk Telekom faturaları için aylık 500 TL'ye kadar nakit iade sunulacaktır. Kampanya dönemi boyunca bir müşteri aylık olarak en fazla 500 TL, toplamda ise en fazla 1500 TL nakit ödül alabilir.

1500 Tl Para Iadesi Fırsatı

Bakan Bomba Haberi Duyurdu! 3 Haziran'a Kadar Başvuranlara Para Yağmuru Geliyor Bakan Bomba Haberi Duyurdu! 3 Haziran'a Kadar Başvuranlara Para Yağmuru Geliyor

Kampanya Şartları ve Son Tarihler

Başlatılan kampanya kapsamında uygun şartları karşılayan müşteriler lütfen dikkat! Nakit ödülleriniz, hemen vadesiz TL hesaplarınıza aktarılacak! Ancak, unutmayın ki fatura talimatınızı iptal etmeniz veya elle ödeme yapmanız halinde, nakit ödülünüz iade edilmeyecek.

Bu kampanyadan yararlanmak için, sadece Türk Telekom cep telefonu ve ev interneti faturalarınız için otomatik ödeme talimatınızın olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, belgelerinizi bankaya ulaştırmanız için son tarih 30 Haziran 2024, bu tarihi kesinlikle kaçırmayın!