Ziraat Bankası, cep telefonu hattı Türk Telekom, Vodafone veya Turkcell olan müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, belirtilen operatörlerden birine sahip olan müşterilere 7.500 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar...

Cep Telefonu Hatlarına Özel Para İadesi Kampanyası

Ziraat Bankası, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hat sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Bankkart'ını kullanarak Touristica'da tek seferde yapılacak alışverişlerde belirli tutarlarda para iadesi yapılacak. 25.000 TL ile 49.999 TL arası alışverişlerde 2.500 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arası alışverişlerde 5.000 TL ve 100.000 TL üzeri alışverişlerde 7.500 TL para iadesi sağlanacak. Bu fırsattan yararlanmak için tek yapmanız gereken, kampanyaya SMS ile başvurmak.

Ziraat Bankası'nın Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Ziraat Bankası, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılabilirsiniz.

SMS ile katılım için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz. Ancak, kampanyadan yararlanabilmeniz için asıl kart sahibi tarafından katılım sağlanması gerekmektedir.

Katılım sağlanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır. Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Akbank'tan Müthiş Kampanya! Başvuranlara Anında FAİZSİZ 20 Bin TL'yi Veriyor Akbank'tan Müthiş Kampanya! Başvuranlara Anında FAİZSİZ 20 Bin TL'yi Veriyor

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek olup, 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Ancak, kullanılmayan Bankkart Liraları 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kamu Bankası'ndan 7.500 Tl Hediye!

Son Başvuru 30 Nisan

Ziraat Bankası'nın belirlediği bu tarih, kampanyaya katılmak isteyenlere son fırsatı sunuyor. Belirtilen koşulları yerine getiren herkes, toplamda 7.500 TL'ye kadar para hediyesi kazanma şansına sahip olacak.

Kampanyaya katılmak isteyenler, cep telefonlarından kolayca SMS göndererek başvurularını yapabilirler.