Mayıs ayının son günlerinde aracına akaryakıt almayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar yaparken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel akaryakıt kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt kampanyası çerçevesinde TEB 240 TL indirim sunarken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. TEB de 240 TL indirim kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı.

TEB 240 TL İndirim Kampanyası

TEB’in açıklamasına göre TEB bireysel kredi kartları ile 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında bonus üyesi olan Shell istasyonlarından ayrı günlerde ve tek seferde dört defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışveriş yapan kişiler SMS ile kampanya katılarak 230 TL indirim, Cepteteb Mobil üzerinden katılarak 240 TL indirim elde edebilecekler. Fırsattan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil üzerinden ya da SHELL yazıp 4616’ya SMS gönderilmesi gerekirken, 16 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri arasında bonusu üyesi Shell istasyonlarından TEB bireysel kredi kartlarıyla dört defa 800 TL ve üzeri harcama yaptıktan sonra 7 Temmuz ile 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak beşinci harcamaya indirim kazanılacak ve bu indirim kartlara 14 Ağustos 2024 tarihinde yansıtılacak.

Akaryakit Kampanyasi

TEB Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

TEB haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan akaryakıt alışverişinde 240 TL indirim fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de mayıs ayının son günlerinde farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren belirli tarihler arasında geçerli olan güncel kampanyalara ilişkin TEB düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, TEB’in resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez