TEB önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirme de bulunuyor. Bu çerçevede, market alışverişi yapacak olan kişiler güncel fırsatları yakından takip ederken, 30 Nisan tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde market ve gıda harcamalarında toplam 400 TL bonus elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve kampanyaya nasıl katılım sağlanacak merak konusu oldu. TEB de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu.

TEB Market Alışverişi Kampanyası

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre TEB bireysel kredi kartları ile 30 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında bonus ile işyerlerinden yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplamda 400 TL bonus sunulacak. Fırsattan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil uygulaması üzerinden veya MARKET2 yazıp 4616’a SMS göndererek katılım sağlanabilirken, fırsat çerçevesinde elde edilen bonuslar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve kullanılmadığı taktirde 22 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

TEB Mayıs 2024 Güncel Fırsatlar

TEB’in mayıs ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği market alışverişi fırsatının detayları merak konusu olurken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlar ile ilgili TEB düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, TEB’in resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez