Anneler gününe sayılı günler kala alışveriş yapmayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel fırsatlarına dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da resmi internet sitelerinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. TEB tarafından yapılan açıklama ile birlikte anneler gününe özel olan fırsat çerçevesinde 375 TL bonus sunulan fırsatın detayları ve kampanyadan kimlerin yararlanabileceği belli oldu.

TEB Anneler Günü Fırsatı 2024 Mayıs

TEB’in anneler gününe özel olan kampanyası çerçevesinde TEB bireysel kredi kartları ile 12 Mayıs 2024 tarihine kadar aksesuar, giyim, kozmetik, ayakkabı ve çiçekçi alışverişlerinde tek seferde 750 TL ve üzeri her harcama 75 TL olmak üzere toplam 375 TL bonus verilecek. Fırsattan yararlanabilmek için harcama yapmadan önce Cepteteb mobil uygulaması üzerinden veya GIYIMBONUS yazıp 4616’a SMS göndererek katılım sağlanması gerekiyor. Anneler gününe özel kampanyaya katılan ve alışveriş yapan kişiler için bonuslar 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan bonuslar 22 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi Gorseli 2 3

TEB Mayıs 2024 Güncel Kampanyalar

Anneler gününe özel olan kampanya çerçevesinde 12 Mayıs tarihine kadar gerçekleşecek olan alışverişler neticesinde 375 TL'ye varan bonus sağlanırken, mayıs ayının ortalarına doğru yaklaşırken TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da TEB belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, TEB'in resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından ya da sosyal medya hesapları üzerinden belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara dair bilgi edilebilir. İlerleyen süreçlerde de yeni fırsatlar hayata geçirildikçe TEB açıklamalar yapacak.