Tarım Kredi Market mayıs ayının son günlerinde belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 31 Mayıs tarihinde başlayan ve 2 Haziran tarihine kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatları çerçevesinde Tarsüt taze kaşar peyniri tam yağlı 1000 gram müşterilerle indirimli olarak buluşurken, kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu oldu. Tarım Kredi Market de taze kaşar peyniri fırsatı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu.

Tarım Kredi Market Kaşar Peyniri İndirimi Mayıs 2024

Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Mayıs tarihinde başlayan ve 2 Haziran tarihine kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatları çerçevesinde Tarsüt taze kaşar peynir tam yağlı 1000 gram 215 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Taze kaşar peyniri fırsatının başlamasının ardından indirimin ayrıntıları merak konusu olurken Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ilgili bilgilendirmede bulundu. Taze kaşar peyniri indirimine ilişkin açıklamada:

’’Kooperatif Market’te 31 Mayıs - 02 Haziran tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez