Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Antika Günleri, her ayın ikinci Pazar günü yapılmaya devam ediyor. 8 Aralık Pazar günü 3’üncüsü düzenlenecek olan Antika Günleri, Harman Mahalle Meydanı’nda gerçekleştirilecek. ‘’Harman Meydanı’nda Tarihe Yolculuk’’ sloganı etrafında şekillenen antika günleri vatandaşların antika eşyalarını satmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, antika severlerin de bir araya gelmesini sağlıyor.

Kayseri’de ilk defa Talas Belediyesi tarafından başlatılan antika pazarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen antika eşya satıcıları ile antika severler buluşuyor.

Tarihi ve kültürel alanda birçok özelliği bünyesinde barındıran Talas’ta gerçekleşen etkinlikte şehir içinden ve şehir dışından birçok antika sever bir araya geliyor. Antika ev eşyalarından müzik aletlerine, askeri malzemelerden ahşap ürünlere kadar pek çok eşyanın sergilendiği antika pazarı 8 Aralık Pazar günü 3. kez meraklılarını ağırlayacak.

Talas Harman Mahalle Meydanı’nda kurulan Antika Pazarı’nın daha öncekilerde olduğu gibi yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.