Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın liderliğinde Talas'ın 22 kırsal mahallesine yapılan sosyal tesis hizmeti, son olarak Reşadiye Mahallesi'nde tamamlandı. Açılış töreninde ayrıca, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin giyim sergisi de görücüye çıktı.

Talas Belediye Başkanı 22 Kırsal Mahalleye Sosyal Tesis Hizmeti Yaptı

Reşadiye Muhtar Vekili Ali Yazır, tesisin yapımı için Başkan Yalçın'a teşekkürlerini iletti. Talas İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Serkuş ise tesisin nitelikli bir kurs merkezi olarak kullanılacağını belirtti ve Talas Belediyesine teşekkür etti.

Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Küçükoğlu, Talas'ın kırsal mahallelerindeki sosyal tesis hizmetinin son halkasını birlikte açtıklarını ifade ederek, Başkan Yalçın'ın selamını iletti.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, tesisin çeşitli amaçlar için kullanılabileceğini vurgulayarak, Başkan Yalçın'a teşekkür etti ve tesisin ve serginin hayırlı olmasını diledi.

Açılış töreninde Reşadiye Sosyal Tesisi ile giyim sergisinin açılışı yapıldı ve program, tesisin ve serginin gezilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Osman Baytekin