Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri'nin ilk taksit ödemelerinin devam ettiğini ve 31 Mayıs Çarşamba gününün son ödeme tarihi olduğunu hatırlatarak, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

Talas Belediyesinde Emlak Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri Devam Ediyor

Vergi ödemelerinin kolaylıkla gerçekleştirilebilmesi için çeşitli alternatifler sunduklarını belirten Başkan Yalçın, ödemelerin hem internet üzerinden hem de belediye hizmet binası ve Mevlana Mahalle Meydanı'ndaki vezneliklerden yapılabileceğini dile getirdi.

Başkan Yalçın, ödemelerin nakit veya kredi kartıyla vezneliklerden gerçekleştirilebileceğini ve ayrıca internet üzerinden de yapılabilme imkanının bulunduğunu vurguladı. Mükellefleri, www.talas.bel.tr adresine girerek 'ödeme işlemleri' menüsünü tıklamaları konusunda da yönlendirdi.

Talaslı mükelleflerin vergilerini ödedikleri için teşekkür eden Başkan Yalçın, vezne önlerinde yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirtti. Bu kapsamda, hafta içi ve hafta sonları olmak üzere geniş bir hizmet saatleri düzenlemesi yapıldığını açıkladı.

Editör: Osman Baytekin