Talas Belediyesi, yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. Başakpınar’da 10 parça 4 katlı konut arsası, Reşadiye’de 2 adet villa parseli ve Mevlana’da 1 adet ticaret arsasının ihaleyle satışı gerçekleştirilecek. Bu satışlardan elde edilecek gelir, belediyenin yeni yatırımlarında kullanılacak.

Talas Belediyesi Yatırım Fırsatları Sunuyor

Toplam 12 taşınmazdan ilk olarak, mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait olan Başakpınar Mahallesi'ndeki 10 konut parseli satılacak. Malatya yolu üzerindeki arsalar, kapalı teklif yoluyla alıcılarını bulacak. Aynı gün, Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 2 adet villa parseli de kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkacak. Her iki ihale de 29 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Mevlana Mahallesi'nde bulunan 1 adet ticaret arsası da kapalı teklif ile satışa çıkarılacak. Bu ihale ise 5 Haziran Çarşamba günü saat 15.00’te yine Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. İhalelerle ilgili ayrıntılı bilgi, Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 0352 437 00 54/2420 ve 2440 numaralı telefonlarından alınabilir. İstekliler, ihale şartnamelerini de aynı birimden temin edebilir.

Editör: Osman Baytekin