Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, yeni dönem muhtarlarıyla ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıya, birim müdürleri, başkan yardımcıları ve muhtarlar katıldı.

Talas Belediye Başkanı Muhtarlarla İlk Toplantıyı Gerçekleştirdi

Başkan Yalçın, muhtarları tebrik ederek, sunulan hizmetlerin kalitesinden bahsetti ve "Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik" ifadesini kullandı. Geçen dönemde 47 kez muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Yalçın, bu buluşmaların önemine vurgu yaparak, diğer ilçelerin muhtarlarının da benzer güzel bir ortamı yaşamak istediklerini belirtti.

HAK-İŞ'ten 1 Mayıs'ta Yükselen Talepler: Emek ve Dayanışma Coşkusu Kayseri'de HAK-İŞ'ten 1 Mayıs'ta Yükselen Talepler: Emek ve Dayanışma Coşkusu Kayseri'de

Başkan Yalçın, geçen dönem yaşanan elektrik kesintisi, sıcak su sorunu gibi temel ihtiyaçların artık gündemlerinde olmadığını belirterek, vatandaşın beklentilerinin artık daha üst seviyede olduğunu ifade etti. Özellikle köylerin neredeyse tamamında internet altyapısının kurulduğunu ve bu yıl içerisinde internetin bütün köylere ulaştırılacağı müjdesini verdi. Ayrıca, kamera sistemlerinin köylerin güvenliği için önemli bir rol oynadığını ve bu sistemin kış aylarındaki çalışmaların yanı sıra asayiş olaylarında da etkili olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Yaşar Dönmez ise muhtarları tebrik ederek, Başkan Yalçın'ın pratik ve tecrübeli yaklaşımını övdü. Dönmez, Başkan Yalçın'ın hızlı karar alma yeteneğinin, yönetimdeki verimliliği artırdığını belirtti. Kaymakam, muhtarların Türkiye'nin en şanslı ilçesinde görev yaptıklarını ve bu süreçte vatandaşa hizmet etme ayrıcalığına sahip olduklarını ifade etti.