Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bayram dönüşü ilk mesai gününde sahada ve belediye hizmet binasında görevli personelle bir araya geldi. Başkan Yalçın, personele teşekkür ederken, “Güzel işler yaptık. Hep de ilkleri gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Yalçın, ilk olarak sahada çalışan personelle Mevlana Mahallesi'ndeki Teknik Birimler Şantiyesi'nde buluştu. Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de katıldığı buluşmada Başkan Yalçın, “Ellerinize sağlık. Allah razı olsun.” diyerek sözlerine başladı.

Talas Belediye Başkanı Belediye Hizmet Binasında Personellerle Buluştu

“Hepinize öncelikle üstün gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum. 5 yıl önce göreve birlikte başladığımızda ‘5 yıl sonraki seçimler Allah izin verirse bugünden başlıyor’ demiştik. Seçimler insanların karnesidir. Bizim karnemiz de yaptığımız işlerimizdir. Sizlere sadece belediyemizin yaptığı işleri anlatmanız yeter demiştik. Şükürler olsun yine beraber çalışmaya devam edeceğiz. İlk önce şantiyede sahada çalışan arkadaşlarımızla bayramlaşalım sonra belediye hizmet binasında bayramlaşırız dedik. Allah sevdiklerinizle sağlıkla nice bayramlara eriştirsin. Bayramınız mübarek olsun.” şeklinde konuştu.

“Güzel işler yaptık. Hep de ilkleri gerçekleştirdik.” diyen Başkan Yalçın, “Mesela engelli araçları bakım onarım atölyesi, olay yeri inceleme, şeffaf oda gibi. Bunlarla ilgili hep teşekkür aldık. Bu teşekkürleri size iletiyorum. Bu buluşmamız hem size teşekkür hem de bayramlaşma oldu.” ifadelerini kullandı.

Kayseri'de Çocuklar İçin Renkli Kitap Fuarı ve Şenliği Kayseri'de Çocuklar İçin Renkli Kitap Fuarı ve Şenliği

Başkan Yalçın konuşmasının ardından personelle tek tek selamlaşarak bayramlarını kutladı. Daha sonra belediye hizmet binasına geçen Başkan Yalçın, burada da birimleri gezerek personelin bayramını tebrik etti.