Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, bugün Erzincan'da düzenlenen 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finalleri'nde ilk maçına çıkacak. Bu yılın Eğitim Öğretim Yılı Futbol Yıldız Erkekler Yarı Final maçları, 4 farklı grup merkezinde gerçekleşiyor.

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu Yarı Final İlk Maçına Çıkıyor

Sinop'ta yapılan grup maçlarını birincilikle tamamlayarak yarı finallere yükselen Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, yarı final maçlarını Erzincan'da oynayacak. 8 farklı ilin temsil edileceği grup maçlarının ardından her gruptan birinci sırayı alan iki takım, Türkiye Finallerine katılma hakkı elde edecek.

Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak! Kayseri İstihdam Fuarı, İş Arayanlar ile İşverenleri Buluşturacak!

Erzincan'da düzenlenecek maçlarda Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, B Grubu'nda Ordu, Iğdır ve Erzurum ekipleriyle mücadele edecek. Kayseri temsilcisi ilk maçını bugün Erzincan Ülkü Sentetik Saha'da saat 14.30'da Iğdır ekibiyle oynayacak. Ardından ikinci maçını yarın yine aynı saate Ordu ile yapacak olan ekip, üçüncü maçını ise 18 Nisan Perşembe günü Erzurum temsilcisiyle gerçekleştirecek.